Bewust zijn in je lichaam

Actueel vanaf september 2023

Actualiteiten rondom Qi Gong- en Tai Chi les en Qi massage

  • Vanaf de week van 4 september 2023 starten de reguliere lessen weer.
  • De Qi gonglessen gaan in plaats van 1 uur nu 5 kwartier duren. Er zal niet zo veel veranderen, aangezien de lessen toch al uitliepen. Het betekent wel dat de lesprijs met 1,5 euro stijgt.
  • Op dinsdagochtend zijn de tijden van de Qi gongles veranderd naar van 9:45 uur tot 11:00 en ze vindt plaats in FutureDome, Kloosterlaan 172.
  • Op dinsdagavond is er nog een Qi gongles bijgekomen van 17:45 tot 19:00 uur in FutureDome.
  • De Tai Chi les op woensdagavond schuift een half uur naar voren en begint om 19:00 uur tot 20:15 uur.
  • Vanaf 1 september zijn de Qi massages in lengte meer op maat en in prijs gestegen.

Onveranderd blijft de zin om deze lessen en behandelingen te geven.

Graag tot ziens, Balans en respect,

Inge

Contact

Nassausingel 26, 4811 DG Breda
Nederland
 

06 - 573 901 88

ingeverton@gmail.com

Over mij

Ik ben Inge Verton en geef graag Qi gong- en Tai Chi les en Qi massages.

 

Ik ben sociologe, heb gewerkt als beleidsadviseur, als inspecteur van politie, als hoofdtrainer van een zwemclub en ben therapeut in de Traditionele Chinese Geneeskunde (TCG).

 

Ik vind het heerlijk om de oude Chinese leer in de vorm van beweegkunst en massage door te geven, omdat het mensen dichterbij hun lijf en zichzelf brengt. In verbinding met jezelf, kun je verbinden met anderen. De Chinese benadering van gezondheid, en in feite het leven, inspireert, verbaast en verrast me steeds weer, waar ik me blij en dankbaar bij voel.

 

Ik ben samen met Bianca Wijngaards organisator van het netwerk Bredames, betekenisvol ondernemen dat eens in het kwartaal bijeenkomt om ondernemende vrouwen met hart voor hun omgeving met elkaar in verbinding te brengen, van elkaar te leren en elkaar te inspireren. Als je interesse hebt, kijk hiervoor op Facebook naar Bredames, betekenisvol ondernemen.

Social media