Bewust zijn in je lichaam

Qi massage voor het balanceren van de energie in je lijf.

Dit is Qi massage

 

Een Qi massage heeft een balancerende en helende werking op je lichaam, je mentale staat en je geestelijk welzijn. Het geeft ook een persoonlijk beeld van de energie in je lichaam. Specifieker gezegd heeft de massage invloed op de kwaliteit van de qi, hoe het stroomt en hoe het is verdeeld.

Qi massage van Inge Verton

Als je een massage bij mij boekt, mag je aangeven of je een ontspanningsmassage wilt, of dat je een klachtgerichte massage wilt.

Ik lees en masseer je voeten, je energiebanen, je spieren, gewrichten en organen. Hiervoor gebruik ik gecertificeerde kennis, vaardigheden en filosofie van de Traditionele Chinese Gezondheidsleer en de Cranio-sacraal therapie. Omdat ik diagnostisch masseer, krijg ik een beeld van de energie in jouw lichaam. Als je dat wilt, bespreek ik dat met je en geef ik je daarop gerichte leefstijladviezen.

Massage technieken

De technieken die ik gebruik zijn onder meer de Chinese voetreflexologie. Daarmee bestudeer ik de voeten, die als spiegel werken van het lichaam. De kleur, vorm, ruwheid, vochtigheid, volte, leegte op plekken, geven informatie over het gestel. Ik gebruik daarnaast de meridianenleer, waarbij ik acupunten controleer op gevoeligheid en zo in kaart breng hoe de balans in de energiebanen is. Ook pas ik Tuina toe, de massagevorm waarbij huid, spieren, pezen, gewrichten, energiebanen en organen worden gebalanceerd. Waar nodig gebruik ik Cranio-sacraal therapie om de energie te helpen in balans te brengen.

Kleding

De massage is op de huid. Tijdens de massage houd je alleen je ondergoed aan. Het is fijn om nadien warme kleding aan te doen. Je staat na de massage energetisch meer open dan daarvoor. Ik raad je daarom aan om lange mouwen en pijpen aan te doen, ook al is het warm weer en een warm vest als het koud is buiten.

Dag, tijd en plaats

Neem contact op via mail of telefoon. We maken een afspraak voor een intake. Tijdens de intake bepaal ik of ik je kan helpen of niet. Mijn massageruimte is in Futute Dome, Kloosterlaan 172 te Breda.

Duur

De Qi massage duur anderhalf a twee uur. Voor een eerste intake met diagnosebepaling is 20 minuten extra nodig. Bij een klachtgerichte massage krijg je een verslag met leefstijladviezen omtrent de klacht.

Kosten

Per 1 september 2023 kost een Qi massage van 90 a 120 minuten met leefstijladviezen in een verslag 121 euro.

Betaling

Per betaalverzoek, Tikkie, bij de Qi-massage, of overmaken na het ontvangen van de factuur.

Future Dome Kloosterlaan 172

Uitlezen van voeten

Meridianen laten stromen

Qi Massage in de buitenlucht